Denna ljumna junikväll har jag tagit en skön promenad ner till beteshagen. Det är så fint där nere, ängsblommorna står i full blom och jag är glad att svågerns djur kan beta här så det hålls öppet och floran kan bevaras.  
 Fullt av smörblommor! 

 Bland humleblomster, ormbunkar och annat växer denna fina blomma som jag är extra glad att se. Nattviolen, som är en orkidé, doftar ljuvligt så här på kvällen. Den är fridlyst så jag får inte plocka den, men lukta går ju bra. Men det var egentligen inte för blommorna och den fina naturen jag tog en promenad, jag tänkte gå på skattjakt!  

 I det här stenröset/skrothögen, som inte alls hör hemma i naturen, finns massor av spännande saker. Saker som berättar lite om de som bodde i vårt hus förr. Saker som jag tycker är fina. Fast jag är glad att sophanteringen har gått framåt sen det här kasserades, tänk om vi skulle göra likadant nu!  

 På andra sidan staketet undrar kossorna nyfiket vad jag gör. 

 Det här fick följa med hem. Två zinkbaljor utan botten som jag tänkte plantera smultron i, och en rund bytta med hål i botten som också blir utmärkt för plantering i.

God kväll!