Ja då har påskhelgen snart passerat. Jag gillar påsken, man äter god mat, är långledig och så gör våren entré. Jag påskpyntar inte så mycket, men lite är roligt att göra. Här är glimtar av hur påsken har sett ut här.  

  De här söta Hemtrevnaderna kunde jag inte låta bli, trots att jag vet att jag oftast dödar dom. Det var så fint med de olika gröna nyanserna. Man ska vattna ofta och helst underifrån för att de inte ska ruttna. De är enkelt dekorerade med pärlnålar, fjäder och fjäderägg. Duken är från GreenGate. 

  Påskliljor i glasvas med björkris vid läsfåtöljen. Enkelt och fint! 
 På vedspisen har jag satt påskliljor i den gamla Kockums-baljan, ett fågelbo med ägg och fjädrar kröner verket! I vasen står några kvistar av spirea med sitt skira bladverk.  

 Ett litet minigräs med en fjäder pryder köksfönstret!

Hoppas ni haft en bra påsk!!