_MG_9283

Jag älskar hyacinter. Det hinner passera några omgångar med hyacinter genom vårt hus under advent och jul. Doften är så förknippad med jul! Jag har dom lite överallt. Det är så lätt att göra ett litet hyacintarrangemang, jag tycker att det enkla oftast är det fina. Man kan pynta hyacinten med mossa, kottar, kanel eller annat naturmaterial. Eller bara ha dom som dom är! Här är ett axplock av hyacinterna hemma hos oss.

I en tennskål i köksfönstret._MG_9269

På köksbordet._MG_9276På köksbänken och i hyllan._MG_9273

I en glasvas på skrivbordet._MG_9278

Tre hyacinter och spansk mossa i en second hand-fyndad koppargryta på sidobordet i köket._MG_9271

I fönstret._MG_9280

I en ljusstake på vardagsrumsbordet._MG_9281

På toaletten också förstås._MG_9288

Ja dom är överallt som ni ser!